Malatyalılar Derneği, Köyceğiz Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Malatyalılar Derneği, Köyceğiz Belediyesini Ziyaret Etti

Malatyalılar Derneği, Köyceğiz Belediyesini Ziyaret Etti

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ve dernek temsilcileri, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı ziyaret etti.

15.10.2016 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ve dernek temsilcileri, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ı ziyaret etti. Ateş, dernek olarak Köyceğiz ile Malatya arasında kültürel anlamda köprü oluşturmak istediklerini açıkladı.

Köyceğiz ve Ege Bölgesinde yaşayan Malatyalılar olarak iki il arasında kültürel anlamda basın, yerel yönetimler ve STK'lardan oluşan heyetler ile ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Ateş, "Köyceğiz'in çam balını ve narenciyesini Malatya'da, Malatya'nın ise kayısısını Köyceğiz'de tanıtıyoruz. Bunun yanında kültürel anlamda iki ilin kültürünü yansıtan halk oyunlarını da karşılıklı olarak ziyaretlerde tanıtma fırsatı buluyoruz" dedi.

Başkan Ceylan ziyaret için teşekkür ederken, gerçekleşen karşılıklı ziyaretlerin iller arası kültürel ve sosyal bağların güçlenmesine, aynı zamanda ekonomiye katkı sağladığını ifade etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatyalılar Derneği, Köyceğiz Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement