Malatyaspor Taraftarından Darbeye Tepki Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Malatyaspor Taraftarından Darbeye Tepki Yürüyüşü

Malatyaspor Taraftarından Darbeye Tepki Yürüyüşü

Malatya’da FETÖ’nün darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların demokrasi nöbetinde Yeni Malatyaspor taraftar derneği de yer alıyor.

21.07.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların demokrasi nöbetinde Yeni Malatyaspor taraftar derneği de yer alıyor.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği şehir merkezinde yürüyüş gerçekleştirdi. FETÖ'ye karşı sloganlarla tepki gösteren taraftarlar adına konuşan Yeni Malatyaspor Dernek Başkanı Murat Soysal, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın dediği gibi alanları terk etmiyoruz" dedi.

Demokrasi nöbetini terk etmeyeceklerini söyleyen Soysal, "Tüm Malatyalılar burada demokrasinin bekçileriyiz. Bizler burada hiçbir zaman devletimizi, milletimizi yalnız bırakmayacağız. Tankların üzerine çıkan milletin kahraman evlatları demokrasiye sahip çıkma yolunda dünyaya örnek bir direniş göstermiştir. Milletimiz bu asil duruşu ile tarihe adını altın harflerle yazdırmayı çoktan hak etmiştir. Böylece ihanet şebekesi çökertilmiş ve oyun bozulmuştur. Milletin iradesine meydan okunamayacağı Milletin kararlı tutumu sayesinde bir daha görülmüştür" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatyaspor Taraftarından Darbeye Tepki Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement