Malazgirt Belediyesi'nden 'Köpek' Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Malazgirt Belediyesi'nden 'Köpek' Açıklaması

Malazgirt Belediyesi\'nden \'Köpek\' Açıklaması

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Belediye Başkan Yardımcı Maksut Kayretli, belediye tarafından öldürüldüğü iddia edilen bir köpeğe ait görüntülerin sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılması nedeniyle bir açıklama yaptı.

12.02.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Belediye Başkan Yardımcı Maksut Kayretli, belediye tarafından öldürüldüğü iddia edilen bir köpeğe ait görüntülerin sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılması nedeniyle bir açıklama yaptı.

Belediye binası önünde açıklama yapan Başkan Yardımcısı Maksut Kayretli, söz konusu ölmüş köpeğin belediyeyle bir alakası olmadığını ve görüntüleri paylaşanın belediyeyi karalama amacıyla böyle bir girişimde bulunduğunu öne sürdü. Kayretli, "Bugün sabah saatlerinde bir köpek ölmüş olarak görüldü. Söz konusu ölmüş olan köpeğin sorumlusu belediyeymiş gibi belediyenin üzerine atıyorlar. Böyle bir şey söz konusu değildir. Belediye olarak hayvan barınağı yapmayı düşünüyoruz, ancak belediyemizin kısıtlı imkanları dolayısıyla yapamadık. Ama başıboş köpekler için kısırlaştırma firmasıyla görüşmeler yapıyoruz. Çünkü bu başıboş köpekler tehlike arz ediyor. Ölmüş bir köpeğin başında durarak görüntü çekip sosyal paylaşım sitelerinde paylaşan şahıs, bugün sabah saatlerinde belediyemize gelerek provokasyon çıkarmak amacıyla olay çıkarmak istemiştir. Bu şahıs belediyeye gelerek 'mahallemin yolu açılmamıştır' diyerek belediyeyi kötüleyip kargaşa çıkarmak istemiştir. Ben bizzat mahallesine gidip yola baktım, yolun kapalı olması söz konusu değildir. Kesinlikle belediyemizin hayvanları öldürme politikası ve yaklaşımı yoktur. Tüm hayvan severlerin duyarlı olmasını, belediyemize yardımcı olmalarını istiyoruz. Başıboş hayvanların çoğu açlıktan ölüyor. Malazgirt'in soğuğu herkesçe biliniyor. Belediye olarak hayvanlara yönelik çalışmalarımız bulunmaktadır, başıboş hayvanlara ekmek veriyoruz. Hayvan severleri Malazgirt'e davet ediyoruz. Sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan görüntüler belediyemizi karalamaktan başka bir şey değildir" dedi.

Belediye önünde yapılan basın açıklamasına Belediye Eş Başkanı Memnune Söylemez, Başkanvekili Nuran Kahraman, belediye encümenleri, sivil toplum kuruluşları ve belediye personelleri katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirt Belediyesi'nden 'Köpek' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement