Malazgirt Devlet Hastanesi Çalışanlarına Kurs - Son Dakika
Eğitim

Malazgirt Devlet Hastanesi Çalışanlarına Kurs

MUŞ(AA) - Malazgirt Devlet Hastanesi, hasta kayıt işlemlerinin daha sağlıklı yapılmasını sağlamak amacıyla kurs başlattı.

26.02.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ(AA) - Malazgirt Devlet Hastanesi, hasta kayıt işlemlerinin daha sağlıklı yapılmasını sağlamak amacıyla kurs başlattı.

Hastane personellerinin katılımıyla Malazgirt Halk Eğitim Merkezi'nde başlatılan "hasta kabul işlemleri kursu"nun 10 saat süreceği bildirildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fehmi İbek, kursun bitiren katılımcılara eğitimlerin ardından sertifika verileceğini belirterek, kursa 27 personelin katıldığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Malazgirt Devlet Hastanesi Çalışanlarına Kurs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • YÖK'ten denklik düzenlemesi! İlk 400'e doğrudan hak, ilk 1000'de YKS şartı olmayacak
    09:55 YÖK'ten denklik düzenlemesi! İlk 400'e doğrudan hak, ilk 1000'de YKS şartı olmayacak

    YÖK, yurt dışında okumak isteyen öğrenciler için denklikle ilgili yeni düzenlemesini duyurdu. Açıklamada dünya sıralamalarında ilk 400'de yer alan üniversitelerden mezun olanlara doğrudan denklik verileceği, ilk 1000'de yer alan üniversitelerden mezun olanlarda da YKS'ye girme şartı olmayacak.

  • Yahyalar İlkokulu öğrencileri Düzce Üniversitesi'nde bulunan hayvan müzesini inceledi
    09:15 Yahyalar İlkokulu öğrencileri Düzce Üniversitesi'nde bulunan hayvan müzesini inceledi

    Bahçeşehir Gençlik Merkezi ve Düzce Üniversitesi Genç Ofis işbirliğiyle Yahyalar İlkokulu öğrencileri, Düzce Üniversitesi'nde bulunan Hayvan Müzesi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, Orman Fakültesi Herbaryumu, Doldurulmuş Hayvan Müzesi ve Entomoloji Anabilim Dalı Sergisi'ni gezerek hayvanlar hakkında bilgi edindi.

  • Germencik Kaymakamı öğrencilerle iftar programında buluştu
    09:09 Germencik Kaymakamı öğrencilerle iftar programında buluştu

    Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, Ortaklar Fen Lisesi pansiyonundaki öğrencilerle iftar programında bir araya geldi. Kaymakam Gülenç, ramazan ayının ülke ve İslam alemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. İftar sonrası öğrencilerin derslerinde başarılı olması için dua edildi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı da katıldı.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilere iftar programı düzenledi
    20:56 Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilere iftar programı düzenledi

    Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, Ramazan ayı münasebetiyle öğrencilerine yönelik iftar programı düzenledi. Programa Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, öğretim üyeleri, daire başkanları ve öğrenciler katıldı. Rektör Sözbir, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek Ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını temenni etti. İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • Diyarbakır'da Final Okulları İlkokulu öğrencileri büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırladı
    20:43 Diyarbakır'da Final Okulları İlkokulu öğrencileri büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırladı

    Final Okulları İlkokulu öğrencileri, Diyarbakır'da büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırlayarak, Hacivat-Karagöz ve farklı oyun gösterileriyle özel bir anı yaşattı. Okul müdürü, bu etkinlikle öğrencilere saygı, sevgi, merhamet ve misafirperverlik gibi değerleri pekiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.


Advertisement