Malazgirt Jandarma Komutanı ile Eşi Saldırıda Yaralandı (4) - Son Dakika
Güncel

Malazgirt Jandarma Komutanı ile Eşi Saldırıda Yaralandı (4)

Saldırganlar İKİ OTOMOBİLDEN ÇARPRAZ ATEŞ AÇTI Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit olduğu, eşi Sibel Kulaksız'ın kolundan hafif şekilde yaralandığı ve kızının da yara almadan kurtulduğu silahlı saldırı ile ilgili detaylar da aydınlanmaya başlandı.

28.07.2015 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saldırganlar İKİ OTOMOBİLDEN ÇARPRAZ ATEŞ AÇTI

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit olduğu, eşi Sibel Kulaksız'ın kolundan hafif şekilde yaralandığı ve kızının da yara almadan kurtulduğu silahlı saldırı ile ilgili detaylar da aydınlanmaya başlandı. Binbaşı Kulaksız'ın kullandığı otomobile, takip eden 2 araçtan çapraz ateş açıldığı belirlendi. Açılan çarpraz ateş sonucu Binbaşı Kulaksız ağır şekilde, eşi Sibel ise kolundan yaralandı.

MUŞ'TAN SKORSKY İLE DOKTOR GETİRİLDİ

Kulaksız çifti ambulanslarla Malazgirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Binbaşı Arslan Kulaksız için Muş'tan iki skorsky helikopterle Malazgirt'e doktor gönderildi. Yaşanan saldırı üzerine Vali Vedat Büyükersoy da Malazgirt'e gitti. Ameliyatta bir kaç kez kalbi duran Arslan Kulaksız yapılan tüm müdahelelere karşın saat 22.30'da şehit oldu. Güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkarıldığı ilçede kaçan teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyonlar sürdürülüyor.

GENELKURMAY: HUNHARCA, ADİCE VE KALLEŞÇE SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Saldırı ile ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada Binbaşı Kulaksız'ın kalleşçe bir saldırıda şeht olduğunu belirtildi. Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle:

"Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, 27 Temmuz 2015 günü, saat 19.20'de, Muş Malazgirt ilçe merkezinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız ve eşinin bulunduğu özel araca silahlı saldırıda bulunulmuştur. Meydana gelen silahlı saldırıda ağır şekilde yaralanan Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, kaldırıldığı Malazgirt Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, aynı gün saat 22.30'da şehit olmuştur. Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyor, saldırıda yaralanan eşine de acil şifalar temenni ediyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malazgirt Jandarma Komutanı ile Eşi Saldırıda Yaralandı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement