Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı'nın, Ramazan Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı'nın, Ramazan Bayramı Mesajı

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı\'nın, Ramazan Bayramı Mesajı

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşalrın sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirilmesini diledi.

04.07.2016 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşalrın sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirilmesini diledi.

Millet olarak bir Ramazan bayramını daha karşılamanın mutluluğunu yaşadığımızı belirten Kaymakam Kırlı,"Toplumumuzdaki yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı, kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Ne mutlu bizlere ki manevi değerlerimizi muhafaza ederek, toplumsal dayanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı adalet ve merhametle, sevgi ve kardeşlik temelini de esas alan bir yüksek medeniyete ve bir yüksek kültüre mensubuz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan bayramının, ülkemize ve milletimize huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, tüm Malazgirtli hemşerilerimizin, Aziz milletimizin, Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı'nın, Ramazan Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement