Malazgirt'te Dostluk Maçı - Son Dakika
Yerel

Malazgirt'te Dostluk Maçı

MUŞ(AA) - Malazgirt 1071 Spor ile Bingöl Karlıovaspor, Malazgirt Şehir Stadı'nın açılışı töreni kapsamında dostluk maçı yaptı.

14.06.2015 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ(AA) - Malazgirt 1071 Spor ile Bingöl Karlıova spor, Malazgirt Şehir Stadı'nın açılışı töreni kapsamında dostluk maçı yaptı.

İlçedeki vatandaşların büyük ilgi gösterdiği maçı, Malazgirt 1071 Spor 2-0 kazanırken, futbolcuların birbirlerine karşı gösterdiği centilmenlik, seyircilerin de takdirini kazandı.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Malazgirt 1071 Spor Kulübü Başkanı İbrahim Türeli, iki ilçe arasında sevgi, hoşgörü ve kardeşliğin spor vesilesiyle artmasının hedeflendiği dostluk maçında çok güzel anıların yaşandığını vurgulayarak, stadın açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dostluk maçı sayesinde iki ilçe arasındaki kardeşliği de pekiştirdiklerini anımsatan Türeli, "Yeni sezon hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda yen futbolcuları takımımıza kazandırdı. Maddi sıkıntılara rağmen yine de başarı için transfer yapmamız şart. Yeni takımımız inşallah şampiyon olup Bölgesel Amatör Ligi'ne katılmaya hak kazanır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malazgirt'te Dostluk Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement