Malazgirt'te Sevgililer Günü Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Malazgirt'te Sevgililer Günü Kampanyası

Malazgirt\'te Sevgililer Günü Kampanyası

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesinde faaliyet gösteren erkek kuaförleri, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yüzde 50 indirimli hizmet verdiler.

14.02.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesinde faaliyet gösteren erkek kuaförleri, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yüzde 50 indirimli hizmet verdiler.

Sevgililer Günü'ne özel her yıl düzenledikleri kampanyayı bu yılda yaptıklarını belirten kuaförler, amaçlarının bu anlamlı günde sevgililer veya eşlere hizmet sunmak olduğunu söylediler. Sevgililer Günü'nde her yıl olduğu gibi bu yılda özel kampanya yapan Altınmakas ve Karizma erkek kuaför salonu sahipleri, müşterilerine yüzde 50 indirimle hizmet verdiler. Kuaför Turgut Bozkurt, "14 Şubat Sevgililer Günü'nde tüm müşterilerimize iki hizmetten bir tanesi bizden olacak. Amacımız bu anlamlı günde sevgililer veya eşlere bir hizmet sunmak, bizi hatırlamalarını sağlamaktır. Bu kampanyamız Altınmakas ve Karizma erkek kuaför salonlarında geçerlidir. İş yerimizde baylara kuaförlük hizmetleri yüzde 50 indirimli yapılıyor" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirt'te Sevgililer Günü Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement