Malazgirtli Kızlardan Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Malazgirtli Kızlardan Büyük Başarı

Malazgirtli Kızlardan Büyük Başarı

Milli Eğitim Bakanlığı’nca Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) tarafından ortaklaşa yürütülen "Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Artırılması Projesi" (KEP-2) kapsamında yapılan yarışmada Muş’un Malazgirt ilçesindeki kızlar dereceye girdi.

29.05.2016 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı'nca Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) tarafından ortaklaşa yürütülen "Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Artırılması Projesi" (KEP-2) kapsamında yapılan yarışmada Muş'un Malazgirt ilçesindeki kızlar dereceye girdi.

'Logo/Slogan, Kısa Film/Video ve Fotoğraf Yarışması' sonrası yapılan değerlendirmede Muş'un Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrencilerinden Havva Öğreten, Nazlıcan Kızıltaş, İrem Atlaner ve Medya Dinç, kısa film dalında dereceye girerek 5 günlük İstanbul gezisi kazandılar. Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrencilerinden Havva Öğreten, Nazlıcan Kızıltaş ve Medya Dinç, rehber öğretmenleri Ersin Şeker ile birlikte 5 günlük İstanbul gezisi için bugün yola çıktılar.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Adem Uslu, Türkiye genelinde yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilerini kutladığını belirterek, "Bu kızlarımızın kısa film dalında Türkiye birinciliği bizleri hayli memnun etti. Kızlarımızdan İrem Atlamer'in babası yurt dışında olduğu için gerekli izinleri alamadık. Diğer kızlarımız Havva Öğreten, Nazlıcan Kızıltaş ve Medya Dinç, rehber öğretmenleri Ersin Şeker ile birlikte 5 günlük İstanbul gezisi için bugün yola çıktılar. Kızlarımla gurur duyuyorum ve başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirtli Kızlardan Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement