Malazgirtli Öğrencilerin Proje Başarısı - Son Dakika
Yerel

Malazgirtli Öğrencilerin Proje Başarısı

Malazgirtli Öğrencilerin Proje Başarısı

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesinde TÜBİTAK 46. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Van Bölge Yarışması’na katılan öğrenciler büyük başarı gösterdi.

09.04.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesinde TÜBİTAK 46. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Van Bölge Yarışması'na katılan öğrenciler büyük başarı gösterdi.

Malazgirtli öğrenciler, Muş'tan bölge yarışmasına gönderilen 17 proje arasına 4 proje yerleştirme başarısı gösterdi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, ilçede başarı gösteren okul idarecileri ile öğrencileri makamında kabul ederek başarılarının devamını diledi. Mehmet Aydınoğlu, geçen yıl birincilikle yakaladıkları başarıyı bu yılda beklediğini söyleyerek, "Geçen yıl Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğince düzenlenen 'Bu Benim Eserim Proje Yarışması'nda 'Eşkulematik' projesiyle matematik dalında Türkiye birincisi olan Malazgirt Alparslan Ortaokulu'nun gösterdiği başarının aynısını tekrarlamak istiyoruz" dedi.

Öğretmen ve öğrencilerin başarılarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Aydınoğlu, "Sizler böyle başarılı olunca bizlerde çok gururlanıyoruz. Ailelerinize teşekkür ediyorum böyle başarılı evlatlar yetiştikleri için" diye konuştu.

Alpaslan Ortaokulu iki, Mehmet Akif ve 1071 Yatılı Bölge ortaokulları ise birer projeyle Ankara finaline katılacaklar. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirtli Öğrencilerin Proje Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement