Malili Futbolcu Musa, Edirnespor'da - Son Dakika
Yerel

Malili Futbolcu Musa, Edirnespor'da

Malili Futbolcu Musa, Edirnespor\'da

Edirnespor’a transfer olan Malili Musa Traore’nin imza töreni Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın katılımıyla gerçekleşti.

02.07.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirnespor'a transfer olan Malili Musa Traore'nin imza töreni Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Edirnespor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner, Cizrespor'dan transfer edilen Musa Traore ve kulüp yöneticileri katıldı.

Transfer çalışmalarına hızlı başladıklarını ifade eden Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner, "İç transferde 12 kişiyle anlaştık. Dış transferde de takıma yeni ve profesyonel futbolcular kattık. Hedefimiz şampiyonluk" dedi.

BAL Liginde mücadele eden Edirnespor'u şampiyon olarak görmek istediğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise "Bir ilde aynı isimde iki takım olmaz dedik. İki takımı birleştirerek, gücümüzü tek takımda yoğunlaştırdık. Kent adına bir sinerji oluşturmak, Edirnelileri aynı heyecanda buluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

"SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ"

Edirnelilerin takıma sahip çıkacağına gönülden inandığını ifade eden Gürkan, "Edirneliler bir araya gelmez, Edirneliler taşın altına elini koymaz yanlış anlayışını, Edirnelilerin nasıl yıktığını hep birlikte göreceğiz. Edirneliler bir araya da gelecek, taşın altına elini de koyacak. Edirneliler bu takımın arkasında dimdik duracak. Ben Edirnelileri, ay yıldızın renkleriyle olan bu formaları almaya davet ediyorum. 'Sen yoksan bir kişi eksiğiz' 'Bu takım Benim' gibi inanılmaz güzel sloganlarımız var. Şampiyonlukta görüşmek üzere" dedi.

Edirnespor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Malili futbolcu Musa Traore, daha sonra alkışlar eşliğinde sözleşmesini imzaladı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malili Futbolcu Musa, Edirnespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement