Maliye Bakan Yardımcısı Yavillioğlu, Hızır Cem'ine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Maliye Bakan Yardımcısı Yavillioğlu, Hızır Cem'ine Katıldı

Maliye Bakan Yardımcısı Yavillioğlu, Hızır Cem\'ine Katıldı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konulu konferansını gerçekleştirmek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ile birlikte her yıl 3 gün süren ibadet orucunun ardından yapılan Hızır Cemi’ne katıldılar.

11.02.2017 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konulu konferansını gerçekleştirmek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ile birlikte her yıl 3 gün süren ibadet orucunun ardından yapılan Hızır Cemi'ne katıldılar.

Erzincan merkeze bağlı Mertekli köyündeki Cemevi ve Sosyal Tesislerinde düzenlenen Hızır Cem'inde köy sakinleri, Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu'nu, Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ı ve beraberindeki kamu kurum müdürlerini Cemevinde ağırlayarak, Hızır Cemleri ile birlikte sazlar çalıp, deyişler söyleyerek, dua ettiler.

Erzincan'a 26 kilometre uzaklıktaki Mertekli köyü sakinleri Hızır Cem'i için hazırladıkları lokmalarını kendilerini ziyaret eden Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki kamu kurum müdürleri ile paylaştılar.

Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Hızır Cem'in de Zakirlik hizmetini yapan Erzincan merkeze bağlı Ulalar Beldesi Cemevi dedesi Rıza Aydın ve ibadet erkanı köy sakinleri ile görüşerek, ibadetlerini kabul olmasını dilediler.

Cemevi dedesi Rıza Aydın ve köy sakinleri Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu ile Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maliye Bakan Yardımcısı Yavillioğlu, Hızır Cem'ine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement