Maliye Bakanı Ağbal Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Maliye Bakanı Ağbal Açıklaması

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yatırımların milletin sağduyusu, hizmete olan güveni sayesinde yapıldığını söyledi.

21.08.2016 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yatırımların milletin sağduyusu, hizmete olan güveni sayesinde yapıldığını söyledi.

Ağbal, beraberindeki AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ile Gümüşhane Valisi Okay Memiş'i makamında ziyaret etti.

Memiş, Valilik Şeref Defterini imzalayan Ağbal'a yöreye özgü kilim hediye etti.

Ağbal, daha sonra Gümüşhane Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Belediye Başkanı Ercan Çimen ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Ağbal'a belediye personeli çiçek hediye etti.

Çimen, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aktardığı Ağbal'a, Gümüşhane'nin kültürel, tarihi ve doğal güzelliklerine ait fotoğrafların yer aldığı albüm hediye etti.

Ağbal, beraberindeki Vali Memiş, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Çimen ve diğer ilgililerle Eskibağlar Mahallesi'nde yapımı devam eden Gümüşhane Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Ağbal, incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Gümüşhane Devlet Hastanesinin çok güzel bir yatırım olduğunu belirterek, vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Faaliyetteki Gümüşhane Devlet Hastanesinin 30 yıl önce inşa edildiğini anımsatan Ağbal, "30 yıldan sonra Gümüşhane'ye 200 yataklı modern hastane kazandırıyoruz. Hastane hemen hemen tamamlandı. Ameliyathaneleri ve odaları ile son derece modern, insana hizmet odaklı şekilde yapılmış." dedi.

Ağbal, hastane yolunun yapımı noktasında da çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Yol konusunda yardımcı olacağız. Süratle inşallah hastane devreye girecek. Gümüşhane'ye, bölge insanlarımıza hizmet edecek. Gurur duyuyoruz ülkemizle, milletimizle. Yatırımlar milletin sağduyusu, hizmete olan güveni sayesinde yapılıyor. Hükümet olarak bunları yaptığımız zaman da mutlu oluyoruz. Diyoruz ki 'demek ki vatandaştan aldığımızı hizmet olarak geri verebiliyoruz."

Yetkililer, ana yoldan hastaneye ulaşımı sağlayacak yolda da incelemelerde bulunan Ağbal'dan kaynak talebinde bulundu.

Belediye Başkanı Çimen, protokol üyelerinin de katılımıyla şehir merkezindeki bir konakta organize edilen yemeğin ardından Bakan Ağbal'a, 15 Temmuz şehitleri anısına yaptırılan tabloyu hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maliye Bakanı Ağbal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement