Maliye Bakanı Ağbal: "(Vergi ve Prim Borçları) Vatandaşlarımıza İkinci Bir Şans Tanıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Maliye Bakanı Ağbal: "(Vergi ve Prim Borçları) Vatandaşlarımıza İkinci Bir Şans Tanıyoruz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın salona gelişi Bakan Ağbal'ın konuşması Maliye Bakanı Ağbal, Bayburt'ta: "Kim olursa olsun, hangi kaynaktan gelirse gelsin Türkiye Cumhuriyeti, Türk milleti sonuna kadar her türlü düşmanla mücadele edecek ruha da inanca da sahiptir" "İnşallah Meclis açılır açılmaz yasal düzenleme yapıyoruz, vergi ve prim borçlarını geçmişte taksitlendirdiği halde ödeyemeyen vatandaşlarımıza ikinci bir şans tanıyoruz" "Bu dönemde şehit yakınlarına bir çok imkanlar getirdik.

05.07.2016 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın salona gelişi

Bakan Ağbal'ın konuşması Maliye Bakanı Ağbal, Bayburt'ta:

"Kim olursa olsun, hangi kaynaktan gelirse gelsin Türkiye Cumhuriyeti, Türk milleti sonuna kadar her türlü düşmanla mücadele edecek ruha da inanca da sahiptir"

"İnşallah Meclis açılır açılmaz yasal düzenleme yapıyoruz, vergi ve prim borçlarını geçmişte taksitlendirdiği halde ödeyemeyen vatandaşlarımıza ikinci bir şans tanıyoruz"

"Bu dönemde şehit yakınlarına bir çok imkanlar getirdik. Yeter ki onlar kendilerini garip hissetmesin, yeter ki geride kalanlar bir muhtaçlık içinde olmasın"

"Esnaf kredilerinde temerrüde düşen yaklaşık 110 bin esnafımızla ilgili olarak da bir kolaylık getirdik. Bu vatandaşlarımızla ilgili olarak da temerrüt faizlerini siliyoruz, alacak borçlarını yeniden yapılandırıyoruz"

"Özellikle ihracatı teşvik eden, ihracatta pazar çeşitlemesini teşvik eden, ihracatta yüksek teknolojili, orta yüksek teknolojili ürün ihracatını teşvik eden yeni teşvik mekanizmaları getiriyoruz"

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Kim olursa olsun, hangi kaynaktan gelirse gelsin, Türkiye Cumhuriyeti, Türk milleti sonuna kadar her türlü düşmanla mücadele edecek ruha da inanca da sahiptir." dedi.

Ağbal, AK Parti Bayburt İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, herkesin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve memlekete olan inanç devam ettiği sürece, millete olan hizmet aşklarının sonuna kadar devam edeceğini belirten Bakan Ağbal, 2002 yılında başlayan bu hizmet seferberliğinin Allah'ın izniyle çok daha uzun yıllar devam edeceğini ifade etti.

Maliye Bakanı Ağbal: "(Vergi ve Prim Borçları) Vatandaşlarımıza İkinci Bir Şans Tanıyoruz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maliye Bakanı Ağbal: '(Vergi ve Prim Borçları) Vatandaşlarımıza İkinci Bir Şans Tanıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement