Maliye Bakanı Şimşek, Gaziantep'te - Son Dakika
Yerel

Maliye Bakanı Şimşek, Gaziantep'te

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'i sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önemli kültür, sanat, sanayi ve üretim üssü haline getireceklerini söyledi.

24.04.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'i sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önemli kültür, sanat, sanayi ve üretim üssü haline getireceklerini söyledi.

Şimşek, Demokrasi Meydanı'nda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesince 65 aracın hizmete alınması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, millete hizmetin, Hak'ka hizmet olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i hizmetlerinden dolayı tebrik eden Şimşek, "Valimizle, başkanlarımızla, sivil toplum kuruluşları ve milletvekillerimizle Gaziantep'in emrindeyiz. Daha iyi hizmetler için çok çalışacağız, çabalayacağız ve başaracağız. Gaziantep'i sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önemli kültür, sanat,  sanayi ve üretim üssü haline getireceğiz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek istediklerini aktararak, "Ana manşetimiz, ana başlığımız trafik ve ulaşım. Trafiği rahatlatabilmemiz için yeni yollar, yeni kavşaklar yapıyoruz. Bir taraftan da hizmet kalitesini yükseltecek araç filomuzu artırıyoruz" diye konuştu.

Gaziantep'in bir sanayi şehri olduğunu ve bunun da yangın açısından risk oluşturduğunu vurgulayan Şahin, bu amaçla İtfaiye Daire Başkanlığının teknolojik altyapısını ve araç sayısını artırdıklarına dikkati çekti.

Milletin hayır duasını alarak, onların yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını dile getiren Şahin, şöyle konuştu:

"Bu hizmet kervanı; ucu, sonu olmayan bir kervan. Bütün gücümüzle, sizlerin bize verdiği destekle bu yolculuğa güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Yeni dönemin, çok daha güçlü bir şekilde hizmet odaklı, bu şehrin rekabet gücünü artıran, cazibe merkezi olma gücünü artıran bir şehir anlayışını artırarak yolumuza devam edeceğiz. Gazi şehir her konuda bir olacak, birinci olacak, öncü olacak, lider olacak, odak olacak. Bunu birlikte başaracağız."

Konuşmaların ardından Şimşek ve beraberindeki protokol üyeleri, 65 aracı hizmete aldı.

Bakan Şimşek ve Şahin, hizmete alınan bir otobüse binerek, kadın şoförden araçla ilgili bilgi aldı.

Törene Vali Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu ve Ali Şahin ile diğer davetliler katıldı.

Maliye Bakanı Şimşek, kentteki programlarını yarıda keserek taziye ziyareti için Batman'a hareket etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maliye Bakanı Şimşek, Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement