Malkara Belediye Başkanı Yurdakul'dan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erbaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Malkara Belediye Başkanı Yurdakul'dan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erbaş'a Ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Yurdakul\'dan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erbaş\'a Ziyaret

Tekirdağ’a bağlı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Malkara İlçe Müdürü Cengizhan Erbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

25.03.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Malkara İlçe Müdürü Cengizhan Erbaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan'ın da yer aldığı ziyarette Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cengizhan Erbaş'a yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak görev yetkileri dahilinde Malkara'da yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerden bahseden Erbaş, ilçe müdürlüğü olarak yeni hizmet binasında üreticilere daha rahat bir ortamda etkin ve verimli bir şekilde hizmet vereceklerini söyledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cengizhan Erbaş, gerçekleştirmiş oldukları ziyaret için Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz'a ve Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan'a teşekkürlerini iletti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Belediye Başkanı Yurdakul'dan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erbaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement