Malkara Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Malkara Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Malkara Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Malkara Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

23.12.2014 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malkara Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Malkara Belediyesinde çalışan 79 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen'in katılımıyla imzalandı.

Yurdakul, törende yaptığı konuşmada, çalışanların mutluluğu için gayret gösterdiklerini belirterek, "Herkesin huzur içinde çalışmasını isteriz, bunun için de bize kanuni ölçüde öngörülen tüm yetkileri kullanarak arkadaşlarımızın mutlu olacağı bir sözleşme imzalıyoruz. Çalışanlar ne kadar mutlu olursa Malkara'daki yaşayan insanlar da o kadar mutlu olur" dedi.

Şen de sözleşmenin saygı ve sevgi çerçevesinde gerçekleştiğini ifade ederek, "Malkara Belediyemizdeki 79  üyemiz adına 1 yıl süreyle toplu iş sözleşmesini imzalayacağız. Karşılıklı, saygı ve sevgi çerçevesinde son derece samimi bir şekilde yürüttüğümüz görüşmelerin ardından sadece iki oturumda tamamladığımız toplu sözleşmemizin imzası için buradayız" diye konuştu.

Üyeleri adına vardıkları anlaşmadan memnun olduklarını dile getiren Şen, belediyeye de yaklaşımı dolayısıyla teşekkür etti.

Törenin ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, sendika temsilcileri ile işçiler pasta kesti. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malkara Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement