Malkara Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Malkara Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Malkara Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

06.02.2016 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malkara Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplam 64 maddeden oluşan toplu iş sözleşmesi, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen'in katılımıyla imzalandı.

Yurdakul, törende yaptığı konuşmada,belediye çalışanlarının mutlu olacağı bir sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Çalışanlar ne kadar mutlu olursa hizmet verimliliği de o kadar artar ve bu da Malkara'ya yansır. Yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu sonuçlandı. Malkara Belediyesi'ne, işçi kadrosunda yer alan personelimize ve tüm Malkara'ya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Mutlu bir Malkara'yı hep birlikte oluşturacağız" dedi.

Şen de, Malkara Belediyesi'nde çalışan üyeleri adına 3 yıl süreliğine toplu iş sözleşmesini imzaladıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde yürüttüğümüz görüşmelerin ardından toplu sözleşmemizin imzası için buradayız. Görüşmelere katılan başta Başkanımız olmak üzere, başkan yardımcılarımız ve müdür arkadaşlarımızla yapıcı maddeleri değerlendirdik. Hem işçileri memnun edecek hem de Malkara Belediyemizin gücüne uygun olacak bir toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya vardık. Ben üyelerim adına vardığımız anlaşmadan memnunum ve kendilerine bize yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Malkara Belediyesi'ne ve işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Törenin ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, sendika temsilcileri ile işçiler pasta kesti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malkara Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement