Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz: "Mahalleler Arası Maçlar Başlıyor" - Son Dakika
Yerel

Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz: "Mahalleler Arası Maçlar Başlıyor"

Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz: "Mahalleler Arası Maçlar Başlıyor"

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde düzenlenen ’Köyler Arası Futbol Turnuvası’, ’Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ olarak Malkara Belediyespor organizasyonuyla yeniden gerçekleştirilecek.

29.04.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde düzenlenen 'Köyler Arası Futbol Turnuvası', 'Mahalleler Arası Futbol Turnuvası' olarak Malkara Belediye spor organizasyonuyla yeniden gerçekleştirilecek.

Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz, Haziran ayı içerisinde mahalleler arası futbol turnuvası düzenleyeceklerini ve turnuvaya başvuru yapan mahalle takımlardan ücret almayacaklarını belirtti.

Yılmaz, "4 Mayıs Pazartesi günü Kadir Başkan'ın da katılımıyla, muhtarlarımızla bir araya geleceğiz. Burada yapacağımız toplantıda, mahalle maçlarına katılacak takımlar için muhtarların başvurularını alacağız. Maçların yapılacağı yer için Gözsüz tavsiye ediliyor, sahasının iyi olduğu belirtiliyor. Fakat şu an saha konusunda kesin kararımız yok. Keşif çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Yılmaz, turnuvadaki amacın Malkara'daki genç yetenekleri keşfedip, insanları bir araya getirerek kaynaşma ortamı sağlamak ve spor kültürünü yaygınlaştırmak olduğunu kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz: 'Mahalleler Arası Maçlar Başlıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement