Malkara'da Hafta Sonu Kurslarına İlgi Büyük - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Hafta Sonu Kurslarına İlgi Büyük

Malkara\'da Hafta Sonu Kurslarına İlgi Büyük

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde eğitimi destekleme ve yetiştirme kursları büyük ilgi görüyor.

15.01.2015 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde eğitimi destekleme ve yetiştirme kursları büyük ilgi görüyor.

Öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda hafta içi ve hafta sonu olarak planlanan kurslar, tamamen ücretsiz olarak veriliyor. İlk aşamada ortaokullardan 900, liselerden ise 600 öğrencinin başvuruda bulunduğu ücretsiz kurslarda, ortaokullarda 32 öğretmenin, liselerde ise 31 öğretmenin görev aldığı belirtildi.

Malkara ilçe merkezinde Atatürk Ortaokulu ile Nurten Hüsnü Pullukçu Ortaokulu, ortaokul öğrencileri için kurs merkezi olarak belirlenirken, Malkara Anadolu Lisesi, Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi, Malkara Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Malkara Mesleki Teknik Anadolu Liselerinde ise lise öğrencilerinin kurs gördüğü bildirildi.

Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç da hafta sonu kurslarını ziyaret etti. Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle görüşen Ali Saraç, gelen istekler doğrultusunda daha farklı kursların da açılabileceğini hatırlattı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin uygulamadan çok memnun olduklarını ifade eden Ali Saraç, gelecek eğitim öğretim yılında bu uygulamanın daha iyi olacağını söyledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Hafta Sonu Kurslarına İlgi Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement