Malkara'da "Kalkışma" İddiaları - Son Dakika
Sağlık

Malkara'da "Kalkışma" İddiaları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Malkara Belediyesi ve vatandaşlara ait kamyonların ilçedeki askeriye girişlerini kapatması Halkın araçları ile nizamiye giriş çıkışlarını tutması Kaymakam Osman Altın'ın halka hitabı Malkara Hükumet Meydanında halkın demokrasi nöbeti Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde "95. Zırhlı Tugay Komutanlığına bir grup askerin gelip tankları çıkararak kalkışma yapacağı" iddiası üzerine vatandaşlar nizamiye önünde toplandı Belediyeye ait iş makineleri, nizamiyenin giriş çıkışlarını kapattı Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde "95. Zırhlı Tugay Komutanlığına bir grup askerin gelip tankları çıkararak kalkışma yapacağı" iddiası üzerine vatandaşlar nizamiye önünde toplandı.

22.07.2016 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Malkara Belediyesi ve vatandaşlara ait kamyonların ilçedeki askeriye girişlerini kapatması

Halkın araçları ile nizamiye giriş çıkışlarını tutması

Kaymakam Osman Altın'ın halka hitabı

Malkara Hükumet Meydanında halkın demokrasi nöbeti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde "95. Zırhlı Tugay Komutanlığına bir grup askerin gelip tankları çıkararak kalkışma yapacağı" iddiası üzerine vatandaşlar nizamiye önünde toplandı

Belediyeye ait iş makineleri, nizamiyenin giriş çıkışlarını kapattı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde "95. Zırhlı Tugay Komutanlığına bir grup askerin gelip tankları çıkararak kalkışma yapacağı" iddiası üzerine vatandaşlar nizamiye önünde toplandı.

İlçede söylenti şeklinde yayılan "bir grup askerin Zırhlı Birliklere gelerek kalkışma gerçekleştireceği" iddiaları üzerine vatandaşlar, Türk bayraklarıyla tugayın önüne gelerek beklemeye başladı.

Vatandaşları sakinleştirmeye çalışan Kaymakam Osman Altın, tanklar ve askeri araçların anahtarları ve onları çalıştıracak aparatların hepsini tugay komutanının muhafaza ettiğini söyledi.

Durumun kontrol altında olduğunu belirten Altın, "Bu iş makinelerini buraya çektik. Ülke genelinde bu şekilde bir teyakkuz var çünkü onların kendi aralarındaki yazışmalardan, mesajlaşmalardan kaynaklanan bir istihbarat bilgisi var." dedi.

Darbe girişiminin olduğu gün Malkara'daki tüm askeri birliklerin komutanların devletine bağlı kaldığını anlatan Altın, şunları kaydetti:

"Buradaki komutanından uzman çavuşuna kadar, askerine kadar herkes, Türk askeri olduğunu ispatladı. Dolayısıyla bizim burada bir sorun yok. Ne olur, ne olmaz diye her ihtimale karşı biz bu güvenlik önlemini aldık. Devletimiz güçlüdür, zaten güçlü bir devlet olmasaydık, bu adamlar başarırdı. Bunlara müsaade etmedik. Bundan sonra böyle bir niyeti olanlar da varsa hiçbir şekilde başaramayacaklar."

Konuşmanın ardından vatandaşlar dağıldı.

Kaynak: Hastane.com.tr

Son Dakika Sağlık Malkara'da 'Kalkışma' İddiaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Aydın'da kermeste yemek yiyen 32 öğrenci zehirlendi
    21:08 Aydın'da kermeste yemek yiyen 32 öğrenci zehirlendi

    Aydın'ın Efeler ilçesindeki Mustafa Kiriş Ortaokulu öğrencileri, okulda düzenlenen kermeste yedikleri tavuk pilavdan zehirlendikleri şüphesiyle tedavi altına alındı. Öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı
    20:04 Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilavı yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı. Öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Burdur'da Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarla taşınan çöl tozu etkili olmaya başladı
    19:29 Burdur'da Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarla taşınan çöl tozu etkili olmaya başladı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarıyla taşınan çöl tozunun etkisi Burdur'da hissedilmeye başladı. Yarın ve cumartesi günü özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toz taşınımının yoğun olması bekleniyor. Burdur Gölü'nün çekilen alanlarından da rüzgarla kente toz taşındığı gözlendi. Astım ve bronşit hastaları dışarıya çıkmamaları ve maske kullanmaları konusunda uyarıldı.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.


Advertisement