Malkara'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Yapıldı

Malkara\'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Yapıldı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Sağlık Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında yürüyüş etkinliği düzenlendi.

23.02.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Sağlık Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Malkara Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Refet Çeviker, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi, Devlet Hastanesi personeli ve basın mensuplarının katılımıyla Malkara Toplum Sağlığı Merkezi önünden başlayan yürüyüş, Atatürk Anıtı güzergahında gerçekleştirildi.

"KADINA KALKAN ELLER KIRILSIN"

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşüne ilişkin açıklamada bulunan İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Çeviker, "Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Obezite Diyabet ve Metobolik Hastalıklar Daire Başkanlığı'nın düzenlediği Hareketli Yaşam Yürüyüşünü yapıyoruz. Özellikle Obeziteyle mücadele etmek için hareketli yaşam destekliyoruz" diye konuştu.

Kadınlara uygulanan şiddete de değinen Çeviker, "Sağlık camiasında çalışanlarımızın kadın olması sebebiyle bu konuya duyarlılık gösteriyoruz. Kadına yapılan insanlık dışı şiddeti esefle kınıyor ve kadına karşı kalkan eller kırılsın" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement