Malkara'da Tarla Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Tarla Günü Etkinliği

Malkara\'da Tarla Günü Etkinliği

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, Namık Kemal Üniversitesi ve Toros Tarım Trakya Bölge Müdürlüğü, 'Tarla Günü' etkinliği düzenledi.

18.06.2015 11:46  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, Namık Kemal Üniversitesi ve Toros Tarım Trakya Bölge Müdürlüğü organizasyonu ile 'Tarla Günü' etkinliği düzenlendi.

Tarla Gününe, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Müdür Yardımcısı Ahmet Tekgöz, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Başer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Malkara İlçe Müdür Vekili Fatih İke ve müdürlük personeli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda üretici katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca yaptığı konuşmada, Tekirdağ'ın buğday üretiminde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, buğday üretim miktarının ve kalitesinin artırılması için yapılacak tüm çalışmalara İl Müdürlüğü olarak gerekli desteğin verileceğini söyledi.

Etkinlikte, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Başer ve Toros Tarım yetkilileri, demonstrasyon çalışmasında buğdaya uygulanan 4 farklı gübreleme sonucunda oluşan farklılıklar hakkında katılımcılara bilgiler verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Tarla Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement