Malkara'da Teröre Lanet Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Teröre Lanet Yürüyüşü

Malkara Belediyesi Kent Konseyi tarafından teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirildi.

29.08.2015 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malkara Belediyesi Kent Konseyi tarafından teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirildi.

Hükümet Meydanı Atatürk Anıtı önünde toplanan konsey üyeleri ve çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla 14 Kasım Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, otogar önü ve Atatürk Bulvarı'ndan geçerek tekrar anıt önüne geldi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada,  cumhuriyetin kurulduğu günlerden bugünlere kadar terörün değişik kılıflarda, farklı zamanlarda, farklı yerlerde hain yüzünü ortaya koyduğunu kaydetti.

Cumhuriyetin kurulduğu ilk günlerde Asteğmen Kubilay'ı şehit eden zihniyetle Uğur Mumcu'yu, Ahmet Taner Kışlalı'yı katleden ve Gaffar Okkan'ı, Eşref Bitlis'i ve dağdaki bir çok mehmetçiğimizi şehit edenlerin zihniyetin bir olduğunu dile getiren Yurdakul, "Malkara halkının Malkaralıların tek ses, tek yürek olarak terörün tüm unsurlarını iç ve dış mihrakları bizlere ayrıştıran tüm zihniyetleri hep beraber kınadık. Bizim tek yürek, tek ses olmamız umuyorum ki memleketimizin bir çok köşesinde umut olacaktır" dedi.

Yürüyüşe katılanlara teşekkür eden Yurdakul, şunları kaydetti:

" Türkiye Cumhuriyeti'nin her karış toprağında Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan yüce Türk ulusunun kenetlenmesi, birleşmesi ezelden beri bizlere sürekli haince saldıran tüm terör unsurlarını bitirecektir. Son olarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi bütün dış mihraklara rağmen, bütün hain saldırılara rağmen Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır diyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malkara'da Teröre Lanet Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement