Malkara'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Malkara'dan Kısa Kısa

Malkara Belediyesi, yapmış olduğu çalışmalar ve yatırım projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmak üzere Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine tanıtım gezisi gerçekleştirildi.

25.07.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malkara Belediyesi, yapmış olduğu çalışmalar ve yatırım projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmak üzere Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine tanıtım gezisi gerçekleştirildi.

Gezi kapsamında meclis üyelerine Kurtuluş Caddesi üzerinde yer alan Hayır Çarşısına, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapımına başlanılacak olan Kültür Sarayı Merkezi ve Kongre Merkezi yerlerine, Uzunköprü Caddesi üzerinde yapılacak olan Aile Yaşam Merkezi'ne götürülerek bilgiler verildi.

Üyeler, diğer çalışmalar ve projeleri de yerlerinde görerek bilgiler aldılar.

Gerçekleştirilen tanıtım gezisi programında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı.

Belediye yeni hizmet araçları aldı

Malkara Belediyesi'ne yeni hizmet araçları alındı.

Malkara Belediyesi önünde düzenlenen törende, 3 tane çöp kamyonu, 2 tane elektrikli sokak süpürme makinesi ile imar ve zabıta birimlerinde kullanılacak iki araç hizmete girdi.

Düzenlenen törene  Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malkara'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement