Malkara Muhtarlar Derneği'nin Genel Kurul Hazırlığı - Son Dakika
Yerel

Malkara Muhtarlar Derneği'nin Genel Kurul Hazırlığı

Malkara Muhtarlar Derneği\'nin Genel Kurul Hazırlığı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Muhtarlar Derneği Genel Kurulu öncesi ziyaretlerde bulunan Bilal Temurtaş, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

30.05.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Muhtarlar Derneği Genel Kurulu öncesi ziyaretlerde bulunan Bilal Temurtaş, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Muhtarlara çağrıda bulunan Temurtaş, "Derneğe üye olmayan arkadaşları üye olmaya davet ediyorum. Gelin hep birlikte aynı çatı altında toplanalım" dedi.

Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş, dernek binasında seçimli genel kurul yapılacağını ifade ederek başkan adayı olduğunu açıkladı. Başkanlık görevini hiç kimseden para talebi olmadan, gönüllü olarak yaptığını ifade eden Bilal Temurtaş, "Bu görevin başına geldiğimde 1 kuruşta gözüm olmadı. Ben bu işi gönülden yapmaktayım. Önemli olan birbirimizi kırmadan, kaynaşma içinde faaliyetler gerçekleştirmek. Bu göreve yeniden talibim. Malkara'nın 77 mahallesi var, derneğe üye olmayan muhtar arkadaşlarımızın da derneğe üye olmalarını isteriz. Gelin hep birlikte aynı çatı altında toplanalım. Birlik ve beraberlik içinde olalım" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Muhtarlar Derneği'nin Genel Kurul Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement