Malkara Polisi Harekete Geçiren Şüpheli Plakalı Aracın Sürücüsü Polis Çıktı - Son Dakika
Güncel

Malkara Polisi Harekete Geçiren Şüpheli Plakalı Aracın Sürücüsü Polis Çıktı

Malkara Polisi Harekete Geçiren Şüpheli Plakalı Aracın Sürücüsü Polis Çıktı

Polisi harekete geçiren şüpheli plakalı aracın sürücüsü polis çıktıTekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarına göre plakası şüpheli olduğu iddiasıyla polis tarafından durdurulan otomobilin sürücüsü M.Y.Y. polis çıktı.

21.05.2016 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisi harekete geçiren şüpheli plakalı aracın sürücüsü polis çıktı

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarına göre plakası şüpheli olduğu iddiasıyla polis tarafından durdurulan otomobilin sürücüsü M.Y.Y. polis çıktı. Aracında arama yapılan polis memuru M.Y.Y. şaşkınlığa uğrarken, uyarı asılsız çıktı.

İddiaya göre, Çanakkale'den Malkara yönüne giden polis memuru M.Y.Y. yönetimindeki 59 AL 777 plakalı otomobil, PTS kayıtlarına göre plakası şüpheli olduğu gerekçesiyle polisi alarma geçirdi. Malkara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe girişinde önlem aldı. Bir süre sonra polis noktasında durdurulan araçta arama yapıldı. Polis memuru olan sürücü M.Y.Y. ise şaşkınlığa uğradı. Yapılan aramada araçta herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. M.Y.Y.'nin aracını 15 gün önce satın aldığı ve Malkara'da ikamet eden nişanlısını görmeye geldiği bildirildi. PTS'nin aracın plakasına neden şüpheli plaka uyarısı verdiği ise anlaşılamadı. Uyarının asılsız olmasının anlaşılması üzerine M.Y.Y. yoluna devam ederken, polis ekipleri de normale döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malkara Polisi Harekete Geçiren Şüpheli Plakalı Aracın Sürücüsü Polis Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement