Malkara Tso Yönetiminden Vergi Dairesi Müdürüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Malkara Tso Yönetiminden Vergi Dairesi Müdürüne Ziyaret

Malkara Tso Yönetiminden Vergi Dairesi Müdürüne Ziyaret

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Üyesi Nurdan Altay Güngör, Mahir Yıldırım ve Oda Genel Sekreteri Sinan Beşer, Malkara Vergi Dairesi Müdürü Halime Duğan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

21.02.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Üyesi Nurdan Altay Güngör, Mahir Yıldırım ve Oda Genel Sekreteri Sinan Beşer, Malkara Vergi Dairesi Müdürü Halime Duğan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin, ziyarette Duğan'a başarılar diledi. Bilgin, konuşmasının devamında kayıt dışı verginin önüne geçilmesini ve alınan vergilerin her kesim tarafından eşit ve adaletli bir şekilde alınmasını, bazı meslek dallarında da vergi sisteminde yeniden düzenlemeler getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Duğan, "Malkara gibi küçük ve hoş bir ilçede huzur içinde, başarılı şekilde görevimizi sürdürmek istiyoruz. Mükelleflerimize en iyi hizmeti vereceğiz, onlara daima yardım etmeye çalışacağız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Tso Yönetiminden Vergi Dairesi Müdürüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement