Malkaralılar Dernek Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Malkaralılar Dernek Yemeğinde Buluştu

İstanbul'da yaşayan Malkaralıların birlik ve dayanışma için bir araya geldiği yardımlaşma yemeği, Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür Derneği tarafından İstanbul Sefaköy'deki Salon Klas'ta gerçekleşti.

10.04.2012 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşayan Malkaralıların birlik ve dayanışma için bir araya geldiği yardımlaşma yemeği, Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür Derneği tarafından İstanbul Sefaköy'deki Salon Klas'ta gerçekleşti.

İstanbul'da yaşayan Malkaralıların bir araya geldiği yemeğe, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, 22.dönem milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan, İstanbul AK Parti Milletvekili Gülay Dalyan, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, İstanbul Dokuzuncu Noteri Erkan Vardar, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez, Kozyörük Belediye Başkanı Hasan Basri Yay, Malkaralı muhtarlar ile birçok Malkaralı işadamı ve

İstanbul'da yaşayan Malkaralılar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gece derneğin dünden bugüne gelişimini gösteren slayt gösterisi ile devam etti. Gecenin açılış konuşmasını yapan Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Aytekin, "Düzenlenen gecemize gelerek etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm Malkara'lılara teşekkür ederim. Derneğimizin gelişim göstermesinde desteklerini esirgemeyen Malkara Belediye Başkanımız Birol Kaya'ya da desteklerinden dolayı tüm dernek üyelerimiz adına teşekkür ederim" dedi.

Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür Derneğinin geleneksel olarak düzenlendiği tanışma yemeğinde Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Aytekin' in konuşmasının ardından İstanbul 9.Noteri Malkara'lı Erkan Vardar, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, İstanbul AK Parti milletvekili Gülay Dalyan, Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve 22.dönem milletvekili Prof.Dr. Necip Taylan gecenin anlamına yönelik konuşmalar yaptılar.

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya yaptığı konuşmasında, "Derneğimizde görev alan yönetim kurulu ve üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederim. Hizmet binasının yapılmasında önemli desteği ve emeği gösteren dernek başkanımızı tebrik ediyorum. Sizlere Malkara'nın havasını getirdik. 3 yıldır yaptığımız Malkara Belediye Başkanlığı görevimizde Malkara'yı markalaştırmaya devam ediyoruz. Malkara'nın altyapısından ekonomisine, işgücünden istihdamına kadar yenilemeye değiştirmeye çalışıyoruz. Malkara'yı

diğer şehirlerle yarışan bir ilçe haline getirmeye çalışıyoruz. Malkara hizmetlerin en kalitelisine layık olan bir ilçe, bizler de Malkara'nın değerine değer katmaya çalışıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yemeğe geçilen gecede Malkara Belediyesi Folklor ekibi geceye katılanlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Malkara'ya ait iki eski Malkara resminin açık arttırmaya çıkarıldığı gecede sahne alan Popstar Birol Onat söylediği şarkılarla yemeğe katılan Malkaralılara unutulmaz bir gece yaşattı - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkaralılar Dernek Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement