Maltepe Belediyesi 10 Bin Kişiye Aşure Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Maltepe Belediyesi 10 Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Maltepe Belediyesi 10 Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Maltepe Belediyesi, inanç önderlerinin katılımıyla ilçe meydanında aşure dağıttı.

14.10.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Belediyesi, inanç önderlerinin katılımıyla ilçe meydanında aşure dağıttı.

Maltepe Belediyesi, ilçe meydanında saat 14.00'da aşure dağıttı. Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da katıldığı aşure ikramına Maltepelilerin ilgisi yoğun oldu.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, aşure kazanının başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı. "Aşuremiz bereketli, muhabbetimiz daim olsun" sloganıyla, 3 dev kazanda pişirilen aşureler, 10 bin kişiye dağıtıldı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Bugün İslam alemi için çok önemli bir gün. Kerbela'dan bugüne kadar tarihimize yansıyan bir acının matemini tutuyor Anadolu'da insanlar. Alevi toplumu için çok önemli bir gün, İslam alemi için çok önemli bir gün. Biz Maltepe Belediyesi olarak bu kardeşlerimizle, can cana, cemal cemale barış aşı olarak bildiğimiz aşure dağıtılması için bütün Maltepeliler adına Maltepe Meydanı'nda kazanlarla aşurelerimizi pişirdik. İnsanlarımıza dağıtıyorum. Diliyorum bu aşure birliğimize, beraberliğimize, dostluğumuza, kardeşliğimize, geleceğimize katkı sunsun istiyorum. Çünkü adlarımız farklı, soyadlarımız Türkiye, başka Türkiye yok. Bu Türkiye'de hep birlikte yaşayacağız. ve birlikte bu ülkenin kalkınmasın imza atacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maltepe Belediyesi 10 Bin Kişiye Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement