Maltepe'de Kantinlere ve Gıda İşletmelerine Denetim - Son Dakika
Yerel

Maltepe'de Kantinlere ve Gıda İşletmelerine Denetim

Maltepe\'de Kantinlere ve Gıda İşletmelerine Denetim

Gıda denetimlerine aralıksız devam eden Maltepe Belediyesi, 60 okul kantini ve 50 gıda işletmesinde denetim gerçekleştirdi.

23.01.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda denetimlerine aralıksız devam eden Maltepe Belediyesi, 60 okul kantini ve 50 gıda işletmesinde denetim gerçekleştirdi.

Maltepe Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan okul denetimlerinde, işletmelerin temizlik ve hijyen şartları, çalışanlara ait muayene ve hijyen sertifikaları sırasıyla gözden geçirildi. Denetlemelerde ekipler tarafından eksiği bulunan yerler hakkında işlem yapılarak, eksikliklerinin giderilmesi talep edildi. Veteriner İşleri Müdürü Fevzi Karaağaç'ın katıldığı denetimlerde, okulların çevresinde bulunan 50 gıda işletmesi de, hijyen açısından kontrol edildi.

"DENETİMLERİMİZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR"

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı, güvenilir ve hijyenik gıdalar tüketip, hijyenik şartlara sahip kantin ve yemekhanelerden beslenmelerinin en doğal haklarıdır. Bu açıdan gıda işletmeleri denetimlerinin bir ayağı olan okul kantin ve yemekhanelerinde denetimlerimiz tüm hızıyla sürdürülüyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maltepe'de Kantinlere ve Gıda İşletmelerine Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement