Maltepe'de Kuaför Dükkanına Giren Hırsızlar Kamerada - Son Dakika
Asayiş

Maltepe'de Kuaför Dükkanına Giren Hırsızlar Kamerada

Maltepe'de kuaför dükkanına giren hırsızlar kamerada Dakikalar içinde 8 bin TL değerinde eşya çaldılarİSTANBUL - Maltepe'de bir kuaför dükkanına giren 3 hırsız dakikalar içinde 8 bin TL değerinde eşya çaldı.

28.02.2017 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe'de kuaför dükkanına giren hırsızlar kamerada

Dakikalar içinde 8 bin TL değerinde eşya çaldılar

İSTANBUL - Maltepe'de bir kuaför dükkanına giren 3 hırsız dakikalar içinde 8 bin TL değerinde eşya çaldı. Dükkandaki makasları dahi çalan hırsızların o anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Maltepe Fındıklı mahallesi Atatürk Caddesinde geçtiğimiz gece saat 24.00 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir kuaför dükkanına gelen 3 hırsız önce kendilerini gören birileri olmadığından emin oldu. Ardından hırsızlardan bir tanesi gözcülük yaparken diğer ikisi kuaför dükkanın kapısını açtı. Dükkanın cam kapısını levye ile açan 2 hırsız içeri girdi. Hırsızlar dakikalar içinde dükkanda bulunan televizyon, çok sayıda kuaför makası, 4 tane saç kurutma makinesi, çeşitli kuaför malzemeleri ve 400 TL nakit para çalarak kayıplara karıştı. Yaklaşık 8 bin TL değerinde çeşitli eşyanın çalındığı hırsızlık anı ise kuaför dükkanında bulunan kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Hırsızlık anı kamerada

Kuaför dükkanının güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 3 hırsız dükkanın önüne geliyor. Önce etrafı kontrol eden hırsızlar daha sonra kapıya yöneliyor. İki hırsız dükkanın kapısını açarak içeri girerken bir hırsız da kapıda kalarak gözcülük yapıyor. Kuaför dükkanını dakikalar içinde talan eden hırsızlar televizyon ve kuaförde kullanılan çeşitli malzemeleri çalarak kayıplara karışıyor.

(Cİ- ÖY-

Maltepe\'de Kuaför Dükkanına Giren Hırsızlar Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Maltepe'de Kuaför Dükkanına Giren Hırsızlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement