Maltepe'yi Dünyaya Tanıtıyorlar - Son Dakika
Güncel

Maltepe'yi Dünyaya Tanıtıyorlar

Maltepe Belediyesi'nin sporcuları başarıdan başarıya koşuyor

09.09.2014 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında yer alan Maltepe, sporda da yapılan yatırımların karşılığını alıyor. 2014 Türkiye Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası'nda birincilik kürsüsüne çıkan Maltepe Belediyesi çalışanlarından Ramiz Akkurt, Meksika'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda Türkiye adına yarışacak. Maltepe Belediyesi Tekvando takımı da, Anadolu Dostluk ve Kardeşlik Hazırlık Taekwondo Turnuvası'nda ise şampiyon olarak 2015'te yapılacak Dünya Şampiyonası'na hazır olduklarını gösterdi.

MEKSİKA'DA YARIŞACAK

Uzun yıllardır Maltepe Belediyesi'nde çalışan ve geçtiğimiz günlerde Yalova'da yapılan Türkiye Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası müsabakalarında Türkiye şampiyonu olan Ramiz Akkurt, Meksika'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı da kazandı. Türkiye çapında 48 siklette 250 sporcunun mücadele verdiği yarışmada 40-49 yaş ustalar 80 kilo kategorisinde yarışan Akkurt , Dünya Şampiyonası'nda hem Türkiye'yi ve hem de Maltepe'yi temsil edeceğini söyledi. Akkurt, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın göreve geldiği günden beri kendisiyle yakından ilgilendiğini belirterek, "Desteğini benden esirgemeyen, bana inananların güçleri ile hedef çıtamı hep yükselttim" dedi.

TEKVANDODA MALTEPE RÜZGARI

Anadolu Dostluk ve Kardeşlik Hazırlık Tekvando Turnuvası'na ise Maltepe Belediyesi sporcuları damgasını vurdu. Maltepe Hasan Polat Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, 16 kulüpten 125 sporcu katıldı. Çekişmenin ve büyük heyecanın yaşandığı müsabakaların sonucunda Maltepe Belediyesi takım halinde şampiyon olurken, Maltepe Belediyesi'nin ardından Tuzla Belediyesi ikinci, Sancaktepe Belediyesi üçüncü, Kırklareli Belediyesi ise dördüncü oldu. Maltepe Belediyesi sporcuları turnuvada elde ettiği bu başarıyla, 2015'te yapılacak olan Dünya Tekvando Şampiyonası'na hazır olduklarını gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maltepe'yi Dünyaya Tanıtıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement