Maltepeliler Hamsiye Doydu - Son Dakika
Güncel

Maltepeliler Hamsiye Doydu

Maltepeliler Hamsiye Doydu

Maltepe Belediyesi'nin katkılarıyla Karadeniz Konfederasyonu tarafından düzenlenen 2.Hamsi Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

24.11.2014 08:24  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Ali Kılıç horon tepti

Altayçeşme Mahallesi'nde bulunan Organik Pazar'da gerçekleşen ve yaklaşık 3 ton hamsinin dağıtıldığı şölende Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepelilerle horon tepti.

Soğuk havaya rağmen alanı dolduranlara hitaben bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Maltepe'de birliğimizi beraberliğimizi pekiştiren, böyle güzel organizasyonları yapan herkese, Karadeniz Konfederasyonumuza teşekkür ediyorum. İkincisi gerçekleşen bu şölenin devamını diliyorum" dedi.

FUARA DESTEK İSTEDİ

Maltepe'de yapılması planlanan M'Expo Center Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi için Maltepeliler'den destek isteyen Başkan Kılıç, "Önümüzdeki yıl genel seçimlerde siyasiler sizlerden oy isteyecekler Maltepe için sizden rica ediyorum. İşsizliğin, uyuşturucu sorununun altında, gelecek güvencesi olmaması yatıyor. Fuar projemize sahip çıkmanızı istiyorum. Bunu sizlerden Maltepe'de yaşayan gençlerimiz için, geleceğimiz için istiyorum. Bu fuar projesiyle 25 bin kişiye iş olanağı sağlıyorum. Bunu tek başıma hayata geçiremem. Sizler sahip çıkarsanız Maltepe'yi hep birlikte yaratırız. Halkın iradesinin karşısında hiçbir güç direnemez" diye konuştu.

KILIÇ'A KEMENÇE

Şölende KARKON Başkanı Tahsin Usta tarafından Başkan Ali Kılıç'a kemençe hediye edildi. Başkan Kılıç ve Usta daha sonra horon oynayan Maltepeliler'e katılarak, birlikte horon teptiler. Şölende Karadeniz folklor ekibinin horon gösterisinden sonra ünlü sanatçı Fuat Saka sahne aldı ve Karadeniz ezgilerini Maltepeliler için söyledi. Hamsi şöleninde 3 ton hamsi ve helva dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maltepeliler Hamsiye Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement