Maltepeliler İnanç Turunda - Son Dakika
Yerel

Maltepeliler İnanç Turunda

Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği Hz. Yuşa Türbesi, Hırka-i Şerif Camii ve Eyüp Sultan Türbesi’nin ziyaret edileceği inanç turları Ramazan’ın ilk cuması başladı.

11.06.2016 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Belediyesi'nin düzenlediği Hz. Yuşa Türbesi, Hırka-i Şerif Camii ve Eyüp Sultan Türbesi'nin ziyaret edileceği inanç turları Ramazan'ın ilk cuması başladı.

Maltepe Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği ve Hz. Yuşa Türbesi, Hırka-i Şerif Camii ile Eyüp Sultan Türbesi'nin ziyaret edileceği inanç turları Ramazan'ın ilk cuması başladı. Hafta içi her gün farklı mahallelerden 60 kişinin katılımıyla sürecek turun ilk konukları, Feyzullah Mahallesi sakinleri oldu. Sağlık ekibi, 4 rehber ve 2 grup eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Maltepeliler, bol bol dua ederken, namazlarını Eyüp Sultan'da kıldılar. Rehberlerin gidilen kutsal mekanların özelliklerini ve hikayelerini de anlattığı turda, duygu dolu anlar yaşandı. Vatandaşlar belediyenin düzenlendiği etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Belediye Başkanı Ali Kılıç'a teşekkür ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maltepeliler İnanç Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement