Maltepelilerin İsteği Üzerine 3 Parkın İsmi Değişecek - Son Dakika
Güncel

Maltepelilerin İsteği Üzerine 3 Parkın İsmi Değişecek

Maltepelilerin İsteği Üzerine 3 Parkın İsmi Değişecek

Maltepe Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler üzerine 3 parkın ismini değiştirdi.

02.03.2016 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler üzerine 3 parkın ismini değiştirdi. Parklardan birine Özgecan Aslan ismi verildi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın hemşehri dernekleri ve halkla yapmış olduğu buluşmalarda vatandaşlar, üç parkın isminin değiştirilmesini istedi. Başkan Kılıç'ın talimatıyla harekete geçildi. Belediye meclisinden çıkacak kararla Zümrütevler, Esenkent ve Feyzullah mahallerindeki parkların isimleri değiştirilecek.

BİTLİS NEMRUT PARKI

Belediye meclisinin Mart ayında yapılacak toplantılarında, park değişiklikleri gündeme alınacak. Buna göre Zümrütevler Koç Sokak'ta bulunan 2 bin 210 metrekarelik parkın ismi Bitlis Nemrut Parkı olarak değiştirilmesi teklif edilecek. Ayrıca Feyzullah Mahallesi Çetin Sokak'ta bulunan 855 metrekarelik parka Maltepelilerin gönlünde yardımseverliği ile taht kuran ve 25 yıl Feyzullah Mahallesi'nin muhtarlığını yapan efsane muhtar Nedim Büyükyılmaz'ın ve 3 bin 720 metrekarelik Esenkent Muhtarlık Parkı'na da, 11 Şubat 2015'te öldürülen ve kadın cinayetlerinin simge isimlerinden biri olan Özgecan Aslan'ın adlarının verilmesi ile ilgili teklifler sunulacak. Komisyonlarda yapılacak görüşmelerin ve mecliste yapılacak oylamanın ardından parkların yeni isimleri kesinleşecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maltepelilerin İsteği Üzerine 3 Parkın İsmi Değişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement