Mamak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i İftarda Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Mamak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i İftarda Ağırladı

İlçe genelinde mahalle sakinlerini ramazan ayı boyunca dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla bir araya getiren Mamak Belediyesi, mahalle iftarlarına Kutlu ve Mutlu Mahalleriyle devam etti.

10.07.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçe genelinde mahalle sakinlerini ramazan ayı boyunca dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla bir araya getiren Mamak Belediyesi, mahalle iftarlarına Kutlu ve Mutlu Mahalleriyle devam etti.

Bir akşamda iki mahalle iftarına birden katılan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül önce Kutlu pazaryeri sokağında ardından Mutlu Mahallesi pazar alanında kurulan iftar sofralarına konuk oldu.Bereket sofralarının konukları ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Ak Parti Ankara Milletvekilleri Murat Alparslan ve Julide Sarıeroğlu ve Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer oldu. Kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Akgül, Ramazan bereketinin paylaşılarak çoğaldığını belirterek, "Amacımız eski ramazanları yaşatıp, çocuklarımıza ileride hatırlayacakları hoş hatıralar bırakmak. İftar sofraları paylaşmayı, kardeşliği ve bölüşmeyi bize gösteriyor" dedi.

"MUTLU MAHALLESİ GİBİ MUTLU YAŞAYIN"

İftar sonrası konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, mahalle iftarında vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, Akgül'e teşekkür etti. Şahin, "Bu akşam burada sizlerle aynı iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Bizi bu akşam aynı iftar sofrasında bir araya getiren Mamak Belediye Başkanımız Mesut kardeşimize yürekten teşekkür ediyorum. Mamak'ta Mutlu Mahallesindeyiz. İnşallah Mutlu Mahallesi'nde yaşayan kardeşlerimizin, mahallenin ismi gibi mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum" dedi.

"BİZ BU ÜLKENİN BU MİLLETİN OMURGASIYIZ"

7 Haziran seçimlerinin ardından milletin Ak Parti'ye iktidarın büyük ortağı olacak şekilde bir mesaj verdiğini belirten Şahin, "Tek başına iktidar olduğumuzda ortaya konan irade milletin iradesiydi, 7 Haziran'da ortaya konan irade de milletimizindi. Başımız gözümüzün üstüne. Bize bir mesaj verdiğinizi biliyoruz. Bu mesajı aldık. Daha önceki seçimlerde bize oy vermiş ama 7 Haziran seçimlerinde oy vermemiş kardeşlerimizin niçin bize oy vermediklerini biliyoruz. Anketler yaptık, araştırdık. İnşallah onların gönüllerini yeniden kazanacağız. Hatta bize daha evvel de oy vermemiş kardeşlerimizin de gönüllerini kazanmak için çabalayacağız. Biz bu ülkenin bu milletin omurgasıyız" dedi.

"TÜRKİYE AK PARTİ'YE, AK PARTİ TÜRKİYE'YE MUHTAÇ"

Etnik kökene dayalı bir siyaset anlayışı içerisinde bulunmadıklarını belirten Şahin,"Her yer bize Türkiye derken bunu kastediyorduk. Biz belirli bir etnik kökene dayalı siyaset yapan bir parti değiliz. Biz belirli bölgelere dayanarak siyaset yapan bir parti de değiliz. Biz Türkiye'nin her yerinde siyaset yapan her yerinde güçlü bir şekilde milletin emrinde olan siyasi hareketiz. Dolayısıyla Türkiye AK Parti'ye, Ak Parti Türkiye'ye muhtaç" dedi.

"TÜRKİYE HÜKÜMETSİZ KALAMAZ"

7 Haziran seçimlerinde milletin AK Parti'yi birinci parti yaparak, sorumluluk yüklediklerini belirten Şahin, samimi bir şekilde Türkiye'nin sorunlarını çözme noktasında sorumluluk hissedecek güçlü bir hükümet için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Şahin, "Türkiye'yi hükümetsiz bırakamayız. Bölgemizde bu kadar sıkıntılar varken Türkiye hükümetsiz kalamaz. Bu konuda en büyük sorumluluğu hissediyoruz" dedi. Hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan Davutoğlu'na verdiğini ve koalisyon görüşmeleri için siyasi partilerin kapılarının çalınacağını belirten Şahin, konuşmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da seslendirdiği Arif Nihat Asya'nın "Dua" şiirinden bir dörtlük seslendirerek noktaladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i İftarda Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement