Mamak Belediye Başkanı Akgül, Başkan Yaşar'ı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediye Başkanı Akgül, Başkan Yaşar'ı Ağırladı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı Mamak’ta ağırladı.

31.01.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı Mamak'ta ağırladı.

Mamak Belediye Başkanı Akgül, Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ile bir araya geldi. Mamak Belediyesi'nde gerçekleşen görüşmede ikili yaptıkları projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Yaşar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgül, "Vatandaşa hizmetin partisi, sağı solu yoktur. İkimiz de ilçemize, hemşehrilerimize hizmet etmek için varız" dedi.

Siyasi görüşün vatandaşa hizmetin önüne geçmemesi gerektiğini vurgulayan Yaşar, "Siyasi görüşü ne olursa olsun ülkesine yararı dokunan herkes benim dostumdur. Önemli olan halkı kucaklamak ve hizmet üretmektir. Rozetine, ırkına, mezhebine bakmadan halkın belediye başkanı olmayı başarmaktır. İkinci dönemlerimiz olduğuna göre ikimiz de doğru yoldayız" ifadelerini kullandı.

Mamak'ta yaşanan kentsel ve sosyal dönüşümü yakından takip ettiğini kaydeden Yaşar, Akgül'e çalışmalarında başarılar diledi.

Mamak'ta yürütülen yatırımlar hakkında Yaşar'a bilgi veren Akgül de, en yakın zamanda iade-i ziyaret yapmak istediğini ifade etti. Mamak'ın demografik yapısının Türkiye'yi en iyi temsil eden ilçelerin başında geldiğini kaydeden Akgül, "Mamak'ta, ülkemizin her kesiminden her düşüncesinden vatandaşa ev sahipliği yapıyoruz. Uygulamaya koyduğumuz hiçbir projede insan ayrımı yapmıyoruz. Yaptığımız projelere bakılırsa yatırımlarımız Mamak'ın geneline yayılmış durumda" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediye Başkanı Akgül, Başkan Yaşar'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement