Mamak Belediye Başkanı Akgül'den Başkan Eroğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediye Başkanı Akgül'den Başkan Eroğlu'na Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Akgül\'den Başkan Eroğlu\'na Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Abdullah Özer, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu makamında ziyaret etti.

12.02.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Abdullah Özer, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Tokat Belediyesi'nde sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na günün anısına plaket takdim etti. Ziyaretin ardından Başkan Eroğlu, konukları onuruna Pirhan'da yemek verdi. Başkan Akgül, şirin ve temiz bir kent olarak Tokat'ı çok beğendiğini kaydetti. Yemek sonrasında Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 22 Şubat'ta yapılacak olan AK Parti Tokat İl kongresine tek liste olarak katılacak olan Metin Polat'a plaket taktim etti. AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Fatma Dinçer de Başkan Akgül ve beraberindekilere Tokat hatırası olan ürünler hediye etti.

Programa ayrıca Mamak Belediye Başkan Yardımcılığından istifa ederek AK Parti'den Tokat Milletvekili Aday Adayı olan Erdoğan Karadağ ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediye Başkanı Akgül'den Başkan Eroğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement