Mamak Belediyesi Cami Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesi Cami Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor

Mamak Belediyesi, ibadethanelerde başlattığı temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

31.08.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi, ibadethanelerde başlattığı temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Belirli periyotlarla ilçedeki camileri temizleyen belediye, gelen temizlik taleplerini de geri çevirmiyor. Bu kapsamda Karaağaç, Bahçelerüstü ve Altıağaç Mahallesi'nin kesiştiği noktada yer alan ve üç mahalleye hizmet veren Karaağaçyolu Camii; cemaatten gelen talep üzerine hem temizlendi, hem de çatısı onarıldı. Belediye temizlik ekipleri camideki tüm halıları cami temizlik aracı ile yıkadı. Çatıda su sızıntısına neden olan yerler tamir edildi.

Karaağaçyolu Camii Yaptırma Derneği Başkanı Yunus Öcal, başta Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül olmak üzere tüm temizlik ekibine teşekkür etti. Öcal, "3 mahallenin kesiştiği yerde bulunan camimiz her gün kalabalık bir cemaati ağırlıyor. Yapılan temizlikle ibadethanemiz pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Çatımızın onarılması da yaklaşan sonbahar yağmurları öncesi hazırlık oldu" dedi. Öcal, cemaat adına caminin girişine de Mamak Belediyesi'ne bir teşekkür yazısı astıklarını söyledi.

Mamak Belediye başkanı Mesut Akgül de cemaatten gelen teşekkürün kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini belirterek, "Belediye olarak görevimiz yalnızca yolları, park ve bahçelerimizi temiz tutmak değil, vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı camiler de bizim sosyal belediyecilik anlayışımız içinde temizlenmesi gereken yerlerin başında geliyor" ifadelerini kullandı.

Mamak Belediyesi temizlik hizmetlerinden destek almak için Alo Mamak 444 0 149 numaralı telefonu aramak yeterli. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesi Cami Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement