Mamak Belediyesi Darbeye Karşı Tek Ses Tek Yürek - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesi Darbeye Karşı Tek Ses Tek Yürek

15 Temmuz’da bölücü terör örgütü FETÖ/PDY tarafından düzenlenen darbe girişimine karşı Mamak Belediyesi tek ses tek yürek oldu.

22.07.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz'da bölücü terör örgütü FETÖ/PDY tarafından düzenlenen darbe girişimine karşı Mamak Belediyesi tek ses tek yürek oldu.

BEM-BİR-SEN öncülüğünde Mamak Belediyesi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla darbe girişimi lanetlendi. Basın açıklamasına Mamak Belediyesi Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve farklı sendikalara kayıtlı olan belediye personelleri ve vatandaşlar da katıldı. BEM-BİR-SEN adına basın açıklamasını 1 Nolu Şube Başkanı Bayram Elik okudu. Darbenin kesin bir dille reddedildiği basın açıklamasında, "Milletin malı olan silahlar, düşmana karşı kullanılması gerekirken devletimize kve milletimize karşı kullanılmış, katliamlar yapılmış; yönetime cebre el konulmaya çalışılmıştır. Kalleşlerin hedefleri Türkiye'mizi Suriyelileştirmek, Irak, Mısır haline getirmektir" denildi.

"Ümmetin son kalesi Türkiye'dir"

Tüm kesimlerin milli iradeye sokaklara dökülerek sahip çıktığının dile getirildiği açıklamada, " Çanakkale'de bir saniye sonra şahadete ereceğini bilen askerlerin torunları da aynı duygularla tankların, uçakların, silahların karşısında bir an bile tereddüt etmeden darbeciye karşı dik duruşunu göstermiş. Bizim tek vatanımız ümmetin son kalesi Türkiye'dir" ifadelerine yer verildi.

Basın açıklamasının ardından kısa bir konuşma yapan Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Demir, "Kendi insanına, kendi vatandaşına karşı kurşun sıkan bu sinsi ve kahpe örgüt emeline ulaşamadı, ulaşamayacakta. Bu konuda millet iradesini çok net bir şekilde ortaya koydu. Çanakkale ruhu bu milletin her zaman içinde ve zamanı geldiğinde ihtiyarıyla, genciyle, kadınıyla, çocuğuyla insanlar ellerinde silah olmasa dahi yüreklerindeki imanla meydanlara inerek hainlere fırsat vermez" dedi.

Basın açıklamasına katılan personel, "Dik dur eğilme Mamak seninle, ya devlet başa ya kuzgun leşe, Mamak vatanına sahip çıktı" yazılı pankartlar açtı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesi Darbeye Karşı Tek Ses Tek Yürek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement