Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Genç Takımı Başkent Karşıyaka Spor'u Yendi - Son Dakika
Spor

Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Genç Takımı Başkent Karşıyaka Spor'u Yendi

Mamak Belediyesi DSİ basketbol takımı alt yapısını oluşturan genç basketbol takımı, başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor.

20.01.2016 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi DSİ basketbol takımı alt yapısını oluşturan genç basketbol takımı, başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Takım, Gençler A Kategorisi 13. Hafta müsabakasında Başkent Karşıyaka Spor'a 21 sayı fark atarak, rakibini 70-49'luk skorla yendi.

Mamak Belediyesi DSİ basketbol takımı ile Başkent Karşıyaka Spor karşı karşıya geldi. Karşıyaka Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmada maça çok etkili başlayan Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol takımı, art arda buldukları basketlerle ilk periyodu 15-12 önde tamamladı. İkinci periyodda etkili olan Mamak'ın genç basketbolcuları ilk yarıdan 37-27'lik skorla üstün ayrıldı. Üçüncü ve dördüncü çeyrekte çok iyi savunma yapan ve potayı iyi kullanan Mamak'ın genç dev adamları, mücadelenin son periyoduna 15 sayı farkla girerek skor üstünlüğünü korudu ve mücadeleden 70-49 galip ayrıldı. Genç takımın elde ettiği başarıların Türkiye'deki alt yapı takımlarına da örnek olacağını vurgulayan Akgül, "Alt yapı takımımızın salondan kazanarak ayrılması bizim için ayrı bir gurur. Takımımızın başarısı basketbolda artık bizde varız dedirtecek cinsten. Sporun her dalında iddialı olduğumuzu basketbol branşında da göstermiş olduk. Çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

MAÇIN EN SKORER İSMİ ALİ

Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol takımında 19 sayı ile Ali Kibaroğlu en skorer isim olurken, Can Ercan 18, Roj Baran Çelik 13 ve Batuhan Biçer de 11 sayı kaydetti. Takımın maçın başından sonuna kadar üstün oynadığını kaydeden takım koçu Caner Afacan, "Bundan sonraki maçlarımızda en az bunun kadar farklı ve başarılı olur diye umut ediyorum.Lige iki hafta ara verildi ve bu süreci oyuncularımızla birlikte iyi değerlendireceğiz.Oyundan hiç kopmayıp aynı tempo ile mücadele eden takımımızı kutluyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Genç Takımı Başkent Karşıyaka Spor'u Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement