Mamak Belediyesi Konservatuarı'na Kayıtlar Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesi Konservatuarı'na Kayıtlar Başlıyor

Mamak Belediyesi Konservatuarı yeni dönem öğrenci kayıtlarına başlıyor.

19.08.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi Konservatuarı yeni dönem öğrenci kayıtlarına başlıyor.

Bugüne kadar yüzlerce sanatseverin eğitim aldığı Mamak Belediyesi Konservatuarı, yeni dönem öğrenci kayıtlarına başlıyor.

Türk sanat müziği, Türk halk müziği, tiyatro ve halk oyunları branşlarında eğitim verecek olan konservatuara kayıtlar 18 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kendisini sanatın çeşitli dallarında geliştirmek isteyen genç yetenekleri konservatuarımıza bekliyoruz. Bu güne kadar yüzlerce kişiyi konservatuarımızdan mezun ettik. Hem pratik hem teorik derslerin işlendiği konservatuarda öğrenciler aynı zamanda çeşitli organizasyonlarda sahne fırsatı buluyor" dedi.

Konservatuara müracaat edecek kursiyerlerin 2 adet vesikalık fotoğraf, 1 kimlik fotokopisi ile şahsen Mamak Kültür Merkezi bünyesinde bulunan kurs kayıt bölümüne müracaat etmesi gerekiyor. Mamak Belediyesi Tiyatro Konservatuarı uzman hocalar eşliğinde eğitimlerini sürdürüyor. Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak, Türk Sanat Müziği Bölüm Başkanı Ali Toprak, Türk Halk Müziği Bölüm Başkanı Adnan Şahin ve Halk Oyunları bölümünde ise Yahşettin Konak ve Sevda Patır gibi usta isimler eşliğinde eğitimler sürdürülüyor. 2 yıl devam eğitimler sonrası mezunlara sertifika veriliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesi Konservatuarı'na Kayıtlar Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement