Mamak Belediyesi Yüzme Takımı Yarışmalara Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesi Yüzme Takımı Yarışmalara Hazırlanıyor

30 sporcudan oluşan Mamak Belediyesi Yüzme Takımı, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun programı kapsamında ilki 29 Ekim'de gerçekleşecek yarışmalara hazırlanıyor.

14.10.2014 10:34  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nisan ayında kurulan, 7-16 yaş grubu 30 sporcudan oluşan Mamak Belediyesi Yüzme Takımı, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun programı kapsamında ilki 29 Ekim'de gerçekleşecek yarışmalara hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta Turkcell Yüzme Günleri projesi kapsamında Ankara'da gerçekleştirilen yüzme şenliğine katılan sporcular, geleceğin sporcularının yetişeceği proje kapsamında olimpiyat hedefiyle geleceğe kulaç attı. Yaklaşık 15 takım ve 20 sporcunun katıldığı ve kaybedenin olmadığı, herkesin eğlenerek, birbirinden güzel görüntülerin, neşeli anların yaşandığı yarışmalar sonunda sporculara katılım sertifikaları ve madalyaları verildi. Yarışmalara katılacak genç yüzücülere başarı dileyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, başarının tesisleşme ile doğru orantılı olarak geldiğini kaydetti. Mamak Yüzme Havuzu'nun Başkent'in en temiz ve en modern tesisleri arasında yerini alarak hizmet sunduğunu kaydeden Akgül, hem sporculara hem de vatandaşlara kaliteli hizmet verdiklerinin altını çizdi.

İlk yarışma deneyimlerini atlatan sporcular, yarışmalar için haftada 5 gün Mamak Yüzme Havuzu'nda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Minik yüzücüler havuza girmeden önce ısınma hareketleri sonrasında duşlarını alarak, Kelebek, Kurbağalama, serbest, karışık ve sırtüstü dallarında antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Minik yüzücüler de iddialı olduklarını belirterek, başarılı olacaklarına gönülden inandıklarını kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesi Yüzme Takımı Yarışmalara Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement