Mamak DSİ Basketbol Okullarına Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Yerel

Mamak DSİ Basketbol Okullarına Kayıtlar Başladı

Mamak Belediyesi, basketbol yıldızlarını yetiştirmek ve Mamak DSİ Basketbol takımına altyapıdan sporcu yetiştirmek için basketbol okullarına kayıt almaya başladı.

08.07.2015 11:45  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi, yarının basketbol yıldızlarını yetiştirmek ve Mamak DSİ Basketbol takımına altyapıdan sporcu yetiştirmek için basketbol okullarına kayıt almaya başladı.

Mamak Belediyesi, halihazırda Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda 120 civarında olan altyapı sporcusuna ek olarak 3 merkezde daha basketbol okulu açıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamaklı sporseverlerin hizmetine sunduğumuz tesislerimiz artık düzenli olarak çeşitli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Yaz döneminde gençlerimizi bu faydalı spor okullarına ve kurslara bekliyoruz. Hem düzenli olarak spor alışkanlığı kazanabilirler hem de buralarda yapacakları çalışmalarla profesyonel sporculuk kariyerine adım atabilirler. Amacımız sporu bir yaşam tarzı haline getirmiş sağlıklı, zeki gençler yetiştirmek" dedi.

5-16 YAŞ ARASI HERKES BAŞVURABİLİR

Mamak Belediyesi DSİ basketbol okullarına 5-16 yaş arası kız ve erkek sporcular başvurabilir. Başvurular için DSİ Etlik Spor Salonu'nun 341 21 60, Başak Gençlik ve Spor Merkezi'nin 375 85 70, Mamak Belediyesi Spor Salonu'nun 391 76 84 ve Mamak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin 365 53 31 nolu telefonlarından bilgi alınabileceği belirtildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak DSİ Basketbol Okullarına Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement