Mamak'ın 12'nci Aile Merkezi Ekin Mahallesi'ne Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Mamak'ın 12'nci Aile Merkezi Ekin Mahallesi'ne Yapılıyor

Mamak\'ın 12\'nci Aile Merkezi Ekin Mahallesi\'ne Yapılıyor

Sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine büyük önem veren Mamak Belediyesi 12’nci aile merkezini açmak için düğmeye bastı.

04.09.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine büyük önem veren Mamak Belediyesi 12'nci aile merkezini açmak için düğmeye bastı.

Ekin Mahallesi'nde 2 bin 250 metrekarelik kapalı alana sahip olacak ve 3 kattan oluşacak merkezin temeli atıldı. Merkezin her katında farklı bir etkinlik alanı bulunacak. Merkezin ilk katında biçki dikiş odası, el sanatları merkezi, bilgisayar odası ile spor salonu, soyunma odaları ve duşlar yer alması planlanırken, ikinci katın dersliklere ayrılacağı belirtildi. Aile merkezinin çatı katında ise 60 kişilik seminer salonu ile yabancı dil ve internet odaları bulunacak.

Alt ve üst yapı yatırımları kadar sosyal ve kültürel yatırımlara da önem veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, aile merkezlerinin Mamak'ta yepyeni bir dönem başlattığına dikkat çekti ve "Belediyemizin hanımlara meslek edindirmeye yönelik çalışmaların artarak devam edecek. Temeli atılan merkezimiz de bunun en önemli göstergesi" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ın 12'nci Aile Merkezi Ekin Mahallesi'ne Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement