Mamak'ın Her Mahallesi İftar Sofrası - Son Dakika
Yerel

Mamak'ın Her Mahallesi İftar Sofrası

Mamak\'ın Her Mahallesi İftar Sofrası

Ramazan ayının bütünlüğünü yaşatmak amacıyla Mamak Belediyesi’nce mahallelerin ortak yerleri belirlenerek iftar sofraları kurulan Mamak’ta devam eden mahalle iftarları kapsamında Lalahan ve Gökçeyurt Mahallesi sakinleri iftarda bir araya geldi.

25.06.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayının bütünlüğünü yaşatmak amacıyla Mamak Belediyesi'nce mahallelerin ortak yerleri belirlenerek iftar sofraları kurulan Mamak'ta devam eden mahalle iftarları kapsamında Lalahan ve Gökçeyurt Mahallesi sakinleri iftarda bir araya geldi. Gökçeyurt Yibitaş İlköğretim Okulu bahçesi ve Lalahan Nevin Gökçek Düğün Salonu önünde gerçekleştirilen iftar organizasyonlarına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLALIM

Her yaştan insana iftar sevincini yaşatan sofralara konuk olan Akgül, mahalle iftarlarına çok önem verdiklerini belirterek, "İftarımızda mahallelileri, komşuları, zengini fakiri, çocuğu, büyüklerimizi aynı sofrada buluşturuyoruz. Bu Ramazan-ı Şerif hepimize, ülkemize, tüm Müslüman ülkelere ve bütün mazlumlara hayırlı uğurlu olsun" dedi. Ramazan ayı'nda fakirin ve fukaranın gözetilmesi gerektiğini kaydeden Akgül, "İhtiyaç sahiplerine, kimsesizlere sahip çıkma ayındayız. Bizler elimizden geldiği kadar fakirimize, ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Kimsesizlerin kimsesi olalım" diye konuştu. Herkesin Ramazan ayını tebrik eden Akgül,Ramazan coşkusunu ve heyecanını paylaşmaya gelen tüm vatandaşlara teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ın Her Mahallesi İftar Sofrası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement