Mamak Pazarları Sıkı Denetimde - Son Dakika
Yerel

Mamak Pazarları Sıkı Denetimde

Mamak’ta hizmete açtığı kapalı pazarlarla halk pazarlarına yeni standartlar getiren Mamak Belediyesi pazarları sıkı denetime tabi tutuyor.

18.08.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak'ta hizmete açtığı kapalı pazarlarla halk pazarlarına yeni standartlar getiren Mamak Belediyesi pazarları sıkı denetime tabi tutuyor. Vatandaşların alışverişlerini daha huzurlu bir ortamda yapmaları için Mamak Belediyesi Zabıta Ekipleri Mamak pazarlarını da sürekli olarak denetliyor. Yapılan denetimlerle hem pazarcı esnafı hem de vatandaş korunuyor. Temel olarak vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı hizmet almasını hedefleyen zabıta ekipleri pazarların kurulduğu erken saatlerde çalışmaya başlıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: "İlçemiz sınırları içerisinde kurulan pazarlarda bir takım standartlar uygulanıyor. Bu standartlar öncelikli olarak vatandaşımızı korumak amaçlı oluşturduğumuz standartlardır. Kurulan her Pazarda aynı zamanda görevli arkadaşlarımız rutin denetimleriyle disiplin ve düzen sağlıyor" dedi.

DENETİM VE HİZMET PAZARDA

Pazarda satışa sunulan meyve ve sebzelerin çürük olmamasının yanı sıra fiyat etiketlerinin de kontrolünü yapan zabıta ekipleri pazarlar çıkışlarına yerleştirdiği terazileri de vatandaşların hizmetine sunuyor. Ayrıca isteyen vatandaşa market arabası verilerek rahat alışveriş yapması sağlanıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Pazarları Sıkı Denetimde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement