Mamak Pazarlarında Mavi Önlük Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Mamak Pazarlarında Mavi Önlük Uygulaması

Mamak Pazarlarında Mavi Önlük Uygulaması

Mamak Belediyesi, pazarcı esnafına satış esnasında mavi önlük giyme zorunluluğu getirdi.

16.08.2014 11:22  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi, pazarcı esnafına satış esnasında mavi önlük giyme zorunluluğu getirdi. Mavi önlük uygulamasını pazarcı esnafı da memnuniyetle karşıladı.

Mamak Belediyesi, pazarlarda hizmet veren pazarcı esnafına bir takım kurallar getirerek vatandaşların aldığı hizmetin kalitesini yükseltti. Daha önce vatandaşların aldığı ürünlerin gramajını kontrol etmeleri için pazar çıkışlarına konulan tam ayar terazi, pazardan alınan malzemelerin rahatlıkla taşınması için vatandaşın hizmetine sunulan market arabası gibi bir takım hizmetler sunan Mamak Belediyesi, yeni bir uygulamayı daha pazarlarda başlattı. Belediye pazarcı esnafına satış esnasında mavi önlük giyme zorunluluğu getirdi.

Mavi önlük uygulamasını pazarcı esnafı da memnuniyetle karşıladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bir takım standartlarla vatandaşımızın daha kaliteli hizmet almasını hedefliyoruz. Koyduğumuz standartlar hem hizmet kalitesini artıracak hem de vatandaşımızı ve pazarcı esnafımızı koruyacak standartlardır" dedi.

PAZARLAR RUTİN DENETİM ALTINDA

Mamak Belediyesi Zabıta Ekipleri aynı zamanda rutin denetimlerine devam ediyor. Yapılan denetimler vatandaşların daha sağlıklı gıda tüketimi açısından büyük önem taşıyor. Denetimlerde satışa sunulan gıdaların yönetmeliğe uygunluğu ve etiketlerinin bulunup bulunmadığını kontrol ediliyor. Belediye tarafından getirilen standartlara uymayan pazarcı esnafı da uyarılıyor. Yapılan denetimler ve getirilen standartlarla birlikte vatandaşın gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları sağlanıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Pazarlarında Mavi Önlük Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement