Mamak Sokak Sanatları Festivali'ne Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Mamak Sokak Sanatları Festivali'ne Ev Sahipliği Yapıyor

Mamak Sokak Sanatları Festivali\'ne Ev Sahipliği Yapıyor

Birbirinden renkli kültürel ve sanatsal programlara imza atan Mamak Belediyesi, ilçede gerçekleştirilen kültürel etkinlikleri de destekliyor.

07.09.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birbirinden renkli kültürel ve sanatsal programlara imza atan Mamak Belediyesi, ilçede gerçekleştirilen kültürel etkinlikleri de destekliyor.

Anatolium Alışveriş Merkezi'nin ev sahipliğinde ve Kültür Bakanlığı'nın katkılarıyla gerçekleştirilen 'Sokak Sanatları Festivali' 3 gün boyunca Mamaklıları ve Başkentlileri sanatla buluşturacak. Birbirinden farklı sanat dallarını tek bir noktada buluşturan Sokak Sanatları Festivali'nin açılışına Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan katıldı.

Sokak Sanatları Festivali'nin açılışında ünlü Pantomim Sanatçısı Ulvi Arı'da performans gösterisi yaptı. Üç gün boyunca devam edecek Sokak Sanatları Festivali'nin ilk günü vatandaşlardan oldukça yoğun ilgi gördü. Grafiti sanatçılarından sokak müzisyenlerine, hayaller atölyesinden canlı heykel performansına, karikatürden taş boyama ve takı atölyesine kadar sanatın birçok dalı sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sokak Sanatları Festivali'nde gelen ziyaretçiler hem bu sanatların yapılışını yakından görecek hem de uygulamalı olarak yapma şansı elde edecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Sokak Sanatları Festivali'ne Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement